Campionate

VIDEO Ionuț Radu, rezervă în Genoa - Sassuolo 2-1! Cum s-a descurcat Matia Perrin, înlocuitorul românului

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday, 05 January 2020

Genoa a învins-o Sassuolo, 2-1. Ionuț Radu, 23 de ani, nu mai e titular la Genoa, noul antrenor preferându-l pe portarul revenit de la Juventus, Matia Perrin.

Genoa a pornit în 2020 cu un nou antrenor și cu o veste proastă pentru Ionuț Radu. Titularul din ultimele 28 de etape a fost trimis pe bancă și înlocuit cu Mattia Perin de către Davide Nicola. 

VIDEO cu rezumatul meciului Genoa - Sassuolo 2-1

Care avertizase de la numirea în locul lui Thiago Motta: „Ambii sunt portari foarte buni, dar eu nu vreau să-i rotesc. Voi sta de vorbă cu amândoi, iar decizia va fi una definitivă". Abia împrumutat de la Juventus, unde apărase doar în 9 meciuri, fostul căpitan al Grifonului a fost preferat cu Sassuolo!

Gol la al doilea șut

Cel mai bun fotbalist al anului trecut în Ancheta Gazetei l-a privit de pe margine pe goalkeeperul cu cinci ani mai în vârstă și care nu mai jucase de nouă luni, din cauza unei accidentări la umăr. Perin a început cu un reflex remarcabil la "capul" din 8 metri al lui Traorè.

 Înlocuitorul lui Radu a încasat gol după 33 de minute, fiind păcălit la 1-1 de devierea lui Biraschi la șutul lui Obiang. În repriza a doua, a ieșit riscant la Traorè și s-a lovit în abdomen, dar a continuat. Și l-a salvat VAR, golul lui Đuričici fiind anulat pentru henț. Pandev a dat verdictul (2-1) și Grifonul scapă de ultimul loc.

 Genoa a câștigat primul meci din octombrie și are 14 puncte, fiind pe locul 19.

Sosirea lui Perin a agitat apele la Genoa. Imediat după împrumutul portarului, impresarul lui Radu, Oscar Damiani,  a declarat că va merge de urgență pentru a discuta cu Radu și cu oamenii din conducerea echipei. Detalii AICI

Genoa - Sassuolo 2-1

  • Au marcat: Cristico 29', Pandev 86'/ Obiang 33'

Echipele de start

Genoa: Perin - Criscito, Biraschi, Romero - Ankersen, Sturaro, Radovanovic, Jagiello, Pajac - Pandev, Sanabria Antrenor: Davide Nicola

Sassuolo: Consigli - Toljan, Romagna, Ferrari, Kyriakopoulos - Obiang, Locatelli - Traoré, Duncan, Boga - Caputo 
Antrenor: Roberto De Zerbi

Citește și: 

Tensiuni la Genoa » Impresarul lui Ionuț Radu s-a revoltat după transferul lui Perin: „Merg chiar acum acolo! Perioada de transferuri nu s-a terminat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.