Liga 1

FCSB // EXCLUSIV Ioan Hora a semnat cu Gaz Metan! Toate detaliile contractului + Edi Iordănescu a fost decisiv

Articol de Vlad Nedelea  —  duminică, 05 ianuarie 2020

Plecat de la FCSB, atacantul Ioan Hora (31 de ani) a semnat în această seară cu Gaz Metan Mediaș, așa cum GSP.RO a anunțat sâmbătă. 

După ce a plecat de la FCSB, Hora și-a găsit rapidt echipă. Din informațiile Gazetei Sporturilor, vârful a semnat un contract pe 6 luni, cu o opțiune de prelungire pe încă un sezon. Acesta va încasa un salariu de 10.000 de euro pe lună, cât avea și la FCSB, și a primit un bonus la semnătură de 25.000 de euro. Mai mult, va primi și 1.000 de euro pentru fiecare gol. 

În decizia lui Hora a contat mult faptul că Edi Iordănescu antrenează formația din Mediaș, care se află pe locul 5. Cei doi au lucrat la Pandurii, când atacantul a ieșit golgeter, în sezonul 2015-2016. 

Hora a jucat un an la FCSB, iar în acest sezon a bifat 2 goluri în 15 meciuri. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la UTA Arad, Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Tg. Mureș, Pandurii, Konyaspor, Akhisarspor și Elazigspor.

550.000 de euroeste cota lui Ioan Hora, potrivit transfermarkt

Citește și: 

EXCLUSIV Gigi Becali surprinde: „Ieri am refuzat o ofertă din Premier League pentru Dennis Man” + Motivul deciziei și care e filosofia patronului FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.