Liga 1

CRAIOVA // EXCLUSIV Mihai Rotaru a vrut să-i mai dea o lovitură lui Dinamo: s-a interesat de Dusan Uhrin! L-a dorit în locul lui Pițurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 ianuarie 2020

CS Universitatea Craiova caută antrenor, după plecarea lui Victor Pițurcă, care s-a certat cu patronul Mihai Rotaru. Oltenii au încercat să-i fure antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, 52 de ani. 

Sâmbătă noapte, imediat după anunțul de despărțire al lui Victor Pițurcă, patronul oltenilor a intrat în legătură cu diverși impresari pentru a se interesa de variante de antrenori.

 S-a interesat inclusiv de situația contractuală a lui Dusan Uhrin, tehnicianul celor de la Dinamo. Aceasta chiar dacă U Craiova a învins clar, scor 4-1, pe "câini" la finalul toamnei. Lui Mihai Rotaru îi place stilul de lucru al cehului și l-ar vrea la formația sa.

Profită de situația de la Dinamo? 

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, susține că antrenorul nu va pleca de la Dinamo, chiar dacă Nistor a fost vândut la Craiova, iar jucătorii sunt neplătiți. Totuși, dacă haosul de la club va continua, cehul, care este la Dinamo din august, ar putea fi convins să plece din „Ștefan cel Mare” și să accepte oferta Craiovei. 

Citește și:

EXCLUSIV Ricardo Piscitelli, propus la FCSB! Dinamo vinde tot: „Gigi, nu te interesează?” + Neicuțescu a fost la un pas de Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.