Tenis

VIDEO Naomi Osaka a fost la un pas de moarte în vacanță » Dezvăluiri terifiante: „Am început să țip și să plâng, nu voiam să mor așa”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 ianuarie 2020

Naomi Osaka (22 de ani, 4 WTA) a povestit întâmplarea terifiantă trăită în vacanța petrecută în această iarnă în Insulele Turks şi Caicos din Marea Caraibelor. 

Convinsă de sora sa să experimenteze paddleboarding-ul, Osaka s-a dezechilibrat, a căzut de pe placă și a fost la un pas de o tragedie.    

„Sora mea m-a convins să urc pe placă şi să vâslesc, dar apoi am fost luate de curent şi am fost la un pas de moarte”. 

Acum mă gândesc la toţi rechinii din Caraibe şi am început să ţip la sora mea: «Dacă o să mor, tu eşti de vină! Va trebui să-i explici mamei cum am murit în Turks şi Caicos.» După ce am revenit pe placă, ea s-a decis să-mi spună că a văzut un rechin, aşa că am început să ţip şi să plâng. Acum sunt bine, pentru că mă aflu aici (n.r - la Brisbane). Însă, în acel moment, chiar m-am gândit că nu vreau să mor aşa. 

Nu am mai făcut niciodată paddleboarding şi nu îmi place oceanul în acest fel. Aşa că data viitoare vom face paddleboarding în apropierea casei”, a declarat Osaka pentru Reuters. 

  • foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.