Stranieri

VIDEO Impresarul lui Ionuț Radu se revoltă după ce portarul a fost rezervă: „Nu există așa ceva! Dacă nu se schimbă situația, se poate întoarce la Inter”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 January 2020

Ionuț Radu, 23 de ani, a fost rezervă în Genoa - Sassuolo 2-1, deși avea 28 de meciuri la rând ca titular. În locul lui a fost preferat Mattia Perin, 27 de ani, împrumutat de la Juventus.

Oscar Damiani, impresarul lui Ionuț Radu, a spus că este deranjat de situație și va discuta cu cei din conducerea clubului, pentru a vedea care e viitorul portarului român. 

„Ionuț Radu a fost cel mai bun jucător de la Genoa în tur. Nicola (n.r. antrenorul Davide Nicola) a fost clar și a spus că Perin va fi titular. Asta înseamnă că pentru Radu nu mai e loc. Pentru mine nu există varianta ca el să fie rezervă. Dacă decizia lui Nicola nu se schimbă, vom căuta o soluție.

Vom face o evaluare în trei, cu Inter, Radu și Genoa. Radu are dreptul să fie numărul 1. Vom vedea dacă există alte alternative. Nu e exclus să se întoarcă la Inter”, a declarat Oscar Damiani pentru Radio Anch'io Sport.

Rezumatul VIDEO al meciului Genoa - Sassuolo  

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.