Liga 1

CRAIOVA // De partea cui e Basarab Panduru în conflictul Pițurcă - Rotaru: „Ce a cerut el de fapt?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 January 2020

Basarab Panduru e de partea lui Victor Pițurcă în disputa cu Mihai Rotaru, patronul Craiovei.

Victor Pițurcă a fost nemulțumit de atitudinea conducerii față de lista lui de dorințe și a părăsit formația în urma unei discuții cu Mihai Rotaru. Panduru îl consideră pe patron responsabil de ruptură, din cauza nerespectării promisiunilor făcute.

„Da, normal că te cerţi, atât timp cât ai spus ceva şi nu ai făcut ce ai spus. Poate Pițurcă a plecat de fiecare dată de la ăia care nu au fost corecţi, care nu au respectat nişte lucruri. Dar noi nu ne informăm, pentru că e foarte uşor să găsim nenorocirea.

Piţurcă ce a cerut? Ce cere orice antrenor de fapt, nimic altceva. În momentul când ne întâlnim, pe data de 6, 8 sau 10, când plecăm în cantonament, vreau să am toţi jucătorii doriți. A cerut un lucru foarte normal. Din punct de vedere al antrenorului, mie mi se pare foarte corect ce a cerut Piţurcă.

Venim după aia şi găsim că în 28 de ani s-a certat cu toată lumea, când de fapt celălalt nu respectă ce a discutat la început și nu a respectat niște principii corecte. Apoi apare că Pițurcă a plecat și s-a certat... ”, a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.