Liga 1

VIDEO + FOTO FCSB a făcut vizita medicală » 23 de jucători prezenţi + Darius Olaru, prezentat oficial

Articol de Vlad Nedelea  —  Tuesday, 07 January 2020

FCSB, locul 3 în Liga 1, a efectuat în această dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. 

GSP.ro a participat la acţiunea roş-albaştrilor, una la care au fost prezenți 23 de jucători. Primii care au ajuns au fost puştii Cristian Dumitru, Adrian Niţă şi Ovidiu Perianu, noutatea fiind apariţia lui Darius Olaru, mijlocaşul venit de la Gaz Metan Mediaş. 

Cei 23 de fotbalişti prezenţi la INMS: Bălgrădean, Andrei Vlad, Niţă, Perianu, Dumitru, Alexandru Stan, Valentin Creţu, Ionuţ Vînă, Florinel Coman, Dennis Man, Cristi Manea, Oaidă, Moruţan, Lucian Filip, Iulian Cristea, Darius Olaru, Adi Popa, Moutinho, Tănase, Nedelcu, Panţîru, Belu şi Ovidiu Popescu.

  • Darius Olaru, în roșu, a fost singura noutate de la vizita medicală din această dimineață // FOTO: Vlad Nedelea, GSP

Mihai Pintilii a absentat pentru că face vizita medicală separat, la Chiajna, în timp ce Gnohere şi Soiledis vor veni la INMS pe parcursul zilei, aceştia ajungând mai târziu la Bucureşti. De asemenea, Momcilovic şi Planic au fost învoiţi pentru a petrece sărbătorile alături de familie, la fel ca Diogo Salomao

Olaru, anunțat oficial la FCSB

Imediat după vizita medicală, roș-albaștrii au anunțat pe contul de Facebook transferul lui Darius Olaru, 21 de ani, mijlocașul acontat încă de vara trecută de la Gaz Metan Mediaș. 

Vezi şi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.