Liga 1

FCSB // Ilie Dumitrescu laudă transferul făcut de FCSB: „Darius Olaru e ca Teixeira! Are inteligență în joc” + Un avertisment direct: „Gata cu relaxarea, nu mai ești în Elveția”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 ianuarie 2020

Ilie Dumitrescu a analizat primul transfer făcut de FCSB, Dariu Olaru, și l-a lăudat pe mijlocașul de 21 de ani. Dar l-a avertizat în legătură cu trecerea de la Mediaș la București. 

„Este un jucător inteligent și s-a remarcat, fiind unul dintre cei mai importanți jucători de la Gaz Metan Mediaș. Este unul dintre cei mai buni jucători la U21. Are inteligență de joc și vorbește foarte bine. Dar va avea nevoie de o perioadă de adaptare. 

Ești în Elveția la Gaz Metan Mediaș. Totul e natural și nu ai niciun stres. Când intri în zona de București intri în zona rezultatelor. Tot ce înseamnă societatea asta, FCSB, e un fenomen complex. Are nevoie de această perioadă de adaptare. 

Mă bucur că FCSB îl ia de acum. Sunt de acord cu Mihai Stoica când spune că are profilul lui Teixeira. Eu îl văd la mijloc pentru că are o tehnică bună”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.