Liga 1

CRAIOVA // Mirko Pigliacelli a reacționat ieri după ce a fost contestat de suporterii oltenilor » Mesaj pentru Victor Pițurcă

Articol de Eduard Apostol, Aurelian Botezatu  —  miercuri, 08 ianuarie 2020

Jucătorii Craiovei au plecat ieri în cantonament în Antalya. Cu portarul Mirko Pigliacelli (26 de ani) în lot, dat afară de Victor Pițurcă, italianul ajungând între timp unul dintre inamicii unei părți a suporterilor.

Acesta a ținut să-și spună și el punctul de vedere, după ce a fost acuzat de către cei din „Peluza Nord" că a făcut probleme la antrenamente, de aceea fostul selecționer l-a scos în afara echipei.

Drept la replică

„Cred că sunt chestii care se întâmplă la fotbal. Eu n-am avut nicio problemă cu Mister și cred că atunci când toată lumea va ști ce s-a întâmplat cu adevărat, nu se va mai gândi astfel despre mine. N-am făcut ceea ce s-a spus. Am făcut antrenament, mi-a zis că nu joc, am acceptat. Nu m-a trimis pe bancă, m-a trimis direct în tribună.

M-am dus în tribună. După, m-a trimis la echipa a doua, am fost două săptămâni acolo şi m-am antrenat. Şi după ce m-am întors la echipa mare, m-a trimis în vacanţă”, a explicat Piglia, singurul fotbalist integralist al campionatului trecut dintre jucătorii din Liga 1.

Italianul și-a afirmat atașamentul pentru alb-albaștri: „Eu iubesc clubul, iubesc Craiova. Cred că încă avem şanse mari de a lua titlul".

Ce profil ar trebui să aibă noul A1

Unul dintre liderii vestiarului, Bogdan Vătăjelu, a dezvăluit care ar trebui să fie profilul antrenorului care să-i urmeze lui Victor Pițurcă pe banca tehnică a oltenilor. Momentan, Corneliu Papură asigură interimatul.

„Trebuie să vină un antrenor care să ne facă să dăm totul de fiecare dată, să fim şi mai buni. Și noi, jucătorii, avem probleme. Dacă le conștientizăm și știm ce avem de făcut, cred că sunt șanse mari să ne batem la titlu. Noi am pierdut puncte cu echipele mici, dar asta s-a întâmplat pentru că toate lucrurile mărunte te duc acolo, în faţă. Iar nouă acestea ne-au lipsit”, a comentat fotbalistul de 26 de ani. 

5 jucătorisunt out de la Craiova. Kelici, în discuții cu Dinamo, Ioniță II, Zakarici, Fortes și Qaka n-au urcat în avionul de Antalya

4 amicalevor disputa oltenii în Antalya: cu FC Aarau - 17 ianuarie, cu Pogoń Szczecin - 18 ianuarie, cu Zagłębie Lubin - 23 ianuarie și cu Wolfsberger AC - 24 ianuarie

Martici, șanse 50/50 să rămână

Ivan Martici (foto, lângă Elvir Koljici) și-a arătat disponibilitatea de a rămâne la Craiova. „Am vorbit cu domnul Rotaru. Acum să vedem cine vine antrenor și vom discuta și cu el înainte de a lua o decizie. Șansele de a continua sunt 50/50", a comentat fundașul al cărui contract expiră la vară.

Fortes în Maroc

În dizgrația oltenilor, Carlos Fortes este aproape de a semna cu Ittihad Tanger, locul 15, o fostă campioană a Marocului. Oltenii speră să obțină bani pentru cedarea atacantului pe care au plătit 200.000 de euro anul trecut. Portughezul de 25 de ani a ajuns în Maroc să-și negocieze contractul. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.