Liga 1

DINAMO // Giani Kiriță e categoric: „Fața lui Dan Nistor n-avea ce să caute pe autocar!” + „Ionuț Negoiță își face ambiția cu fanii dinamoviști”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 ianuarie 2020

Giani Kiriță (42 de ani), fost jucător important al lui Dinamo, a vorbit despre situația actuală de la formația din „Ștefan cel Mare” și îndeosebi despre mutarea lui Dan Nistor (31 de ani, mijlocaș ofensiv) la Craiova.

„E al treilea an în care Dinamo n-o să prindă play-off-ul. Este tristă situația pentru suporterii dinamoviști. Noi n-avem ce să facem, decât să vorbim. Negoiță își face o ambiție cu fanii, din cauza conflictului pe care îl are cu aceștia. Clubul este jucăria lui, n-are nimeni ce să-i facă.

Dan Nistor așa a gândit: «Am 30 de ani, sunt în formă acum, Dinamo n-are stabilitate, iar Craiova are». Greșeala lui a fost că și-a asumat rolul de dinamovist, când echipa era într-o situație dificilă. Dar fața lui n-avea ce să caute pe autocar. Nu e vina lui, ci a oamenilor din club”, a declarat Kiriță la TV Digi Sport.

Giani Kiriță a jucat pentru Dinamo în perioada 1997-2003 și a cucerit cinci trofee cu „câinii”: 2 titluri și 3 Cupe ale României.

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.