Liga 1

VIDEO GSP LIVE // EXCLUSIV Ioan Sdrobiș se ia de antrenorii români: „Vai de capul lor!” + replică dură pentru Bogdan Lobonț

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 ianuarie 2020

Experimentatul om de fotbal Ioan Sdrobiș (73 de ani) i-a criticat pe tinerii antrenori români care nu au răbdare să parcurgă toate etapele pentru devenirea unui tehnician competent.

Sdrobiș nu l-a uitat nici pe Bogdan Lobonț, căruia i-a reproșat o declarație făcută în perioada în care o antrena pe Universitatea Cluj.

„Ce etape avem noi în formarea antrenorului? A luat hârtia PRO, a pus-o de gât și gata. Câți nu sunt în Liga 1 cărora le plângi de milă? Vai de capul lor! Săracii... N-au avut răbdare să aprofundeze această meserie. N-ai cum la 30 și ceva de ani să ai experiență de Liga 1.

Am fost și noi de vârsta lor și nu ne-a fost rușine să fim secunzi un an, doi. Lobonț a spus odată că nu e antrenor ca noi stahanovistii, dar noi i-am format pe ei”, a declarat Sdrobiș la GSP Live.

Declarația lui Lobonț la care Sdrobiș a făcut referire:

„Când am acceptat să vin aici (n.r. la U Cluj), am acceptat în primul rând pentru că eram convins de calitatea umană și fotbalistică a jucătorilor. Universitatea Cluj m-a dorit pentru că sunt un altfel de antrenor față de stilul comunist cu care s-a obișnuit fotbalul românesc. 

Eu sunt plecat din România de mulți ani. Fotbalul românesc e obișnuit în continuare cu stilul sovietic. Eu, Bogdan Lobonț, știu unde vreau să ajung și am să ajung. Timpul o va demonstra”

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.