Stranieri

„Ionuț Radu pleacă sigur de la Genoa” » Gazzetta dello Sport anunță că agentul i-a stabilit viitorul românului

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 08 ianuarie 2020

Portarul Ionuț Radu, 22 de ani, trecut pe bancă de noul antrenor Davide Nicola, va pune capăt împrumutului la Genoa în acest mercato, anunță Gazzetta dello Sport: „Dacă nu vor fi alte oferte, se va întoarce la Inter”. 

Decizia lui Davide Nicola, noul tehnician de la Genoa, de a-l titulariza pe Mattia Perin, trecându-l rezervă pe Ionuț Radu, „o hotărâre definitivă”, îl face pe portarul în vârstă de 22 de ani să nu mai rămână pe „Luigi Ferraris”.

Gazzetta dello Sport anunță astăzi că agentul i-a decis deja viitorul lui Ionuț. „Radu pleacă sigur de la Genoa în acest mercato”, scrie cel mai important cotidian sportiv peninsular. „Dacă nu va găsi alte oferte, se va întoarce la Inter”.

Impresarul goalkeeperului, italianul Oscar Damiani, nu e mulțumit că „tricolorul” va apăra doar mâine, în „optimile” Cupei, împotriva lui Torino.

El consideră de neacceptat faptul că Nicola nu contează pe el în Serie A. „Pentru mine nu există varianta ca Radu să fie rezervă. Căutăm o soluție. Evaluăm situația împreună cu fotbalistul, Inter și Genoa. Radu are dreptul să fie numărul 1”, declara Damiani în urmă cu câteva zile.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.