Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Eugen Neagoe l-a sfătuit pe Dan Nistor să meargă la Craiova: „Are toate condițiile pentru a face performanță”

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 08 January 2020

Eugen Neagoe (52 de ani), liber de contract după despărțirea de Hermannstadt, a vorbit despre mutările din tabăra Craiovei.

„N-aș putea să vă spun cu exactitate de ce a plecat, dar un singur lucru e clar. Îl cunosc foarte bine pe Victor Pițurcă, și-a dorit să întărească echipa Universității Craiova. Nu și-a dorit să dea un anumit jucător afară. Ca orice antrenor cu nume, el voia ca echipa să arate mult mai bine.

Dacă ne uităm la rezultatele care au fost până acum, Craiova a pierdut și cu FCSB, și cu CFR. E destul de greu să se lupte la titlu, dacă judecăm logic. Dar are forță și se poate întări, lucru pe care l-a vrut și Pițurcă”, a declarat Eugen Neagoe pentru GSP.ro.

Eugen Neagoe: „Nistor m-a sunat!”

Eugen Neagoe a fost unul dintre oamenii care l-au sfătuit pe Dan Nistor să aleagă Craiova.

„Am vorbit cu el duminică, m-a sunat. M-a întrebat care e părerea mea. I-am spus că, dacă are o ofertă concretă și e bine pentru el, trebuie să îi dea curs. În acest moment, Craiova are toate condițiile pentru a face performanță. Financiar, echipa stă foarte bine. Sfatul meu a fost să meargă acolo”, a spus Neagoe.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.