Liga 1

VIDEO Episodul HALUCINANT cu Carlo Costly, povestit în detaliu la GSP Live: „Interlopul l-a scos în chiloți, în stradă, și i-a pus pistolul la tâmplă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 ianuarie 2020

Invitat în această dimineață la GSP Live, controversatul impresar Mugurel Ilisei a făcut o serie de dezvăluiri despre jucătorii pe care i-a adus în trecut în România. 

Ilisei a rememorat întâmplarea halucinantă care l-a avut în prim-plan pe hondurianul Carlo Costly, fost la FC Vaslui, acum în vârstă de 37 de ani. Jurnalistul Costin Ștucan a publicat informații despre acel scandal încă din 2017, pe GSP.ro. Azi, Ilisei a vorbit, în direct din studioul Gazetei, despre acel eveniment: 

VIDEO //  Ilisei, despre scandalul sexual de la Vaslui: „Costly a fugit din țară după ce i s-a pus pistolul la tâmplă”

„El vorbea cu prietena sau soția unui vestit interlop din Vaslui, poreclit «Grecu'». Exista un bar în Vaslui, avea un nume sud-american, iar acolo lucra respectiva femeie. Nu doar Costly, mai mulți jucători își făceau veacul pe acolo. Costly s-a «combinat» cu acea fată, iar «Grecu'» a aflat de relație. 

După un meci CFR Cluj - Vaslui, Costly s-a întors la Vaslui și s-a întâlnit cu prietena interlopului. În acea perioadă, «Grecu'» montase camere video pentru a-și supravegha prietena. Așa că s-a dus peste ei și i-a prins în fapt.  

L-a scos pe Costly în chiloți, în stradă, i-a pus pistolul la cap și i-a spus: «Până dimineața la ora 07:00, să dispari din România!». Ceea ce s-a și întâmplat. În acea noapte, Costly a luat taxiul până la București, s-a urcat în avion și a plecat la el în țară”, a spus Ilisei, în dialogul purtat cu moderatorul Costin Ștucan. 

„A doua zi, m-a sunat domnul Porumboiu, înnebunit: «Unde e Costly, unde e Costly?». Eu îl tot sunam, iar Costly îmi spunea: «România e periculoasă, nu mă mai întorc!». Atunci am aflat povestea cu acest interlop. Din acest motiv, el n-a mai vrut să se întoarcă la Vaslui” - Mugurel Ilisei

  • Impresarul Mugurel Ilisei a adus în România nume precum Costly, Adailton sau Piovaccari

Carlo Costly a jucat la Vaslui în 2010, an în care a reușit 4 goluri în 10 partide în Liga 1. El a mai jucat de-a lungul carierei la Platense, Belchatow, Birmingham, Atlas, Houston Dynamo, Veria, Guizhou Zhinceng, Real Espana, Gaziantepsor, C.D. Olimpia și C.D. Marathón, club din Honduras la care evoluează în prezent. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.