Liga 1

Florin Prunea, după ce Negoiță l-a interzis în cantonament: „Dinamo ăla al nostru nu mai e”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 09 January 2020

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a vorbit despre tensiunile fără precedent existente la clubul din „Ștefan cel Mare”. 

CONTEXT: Prunea și Dănciulescu au fost interziși de Negoiță în cantonamentul din Spania care va începe pe 13 ianuarie, decizie prin care patronul speră să-i facă pe cei doi să demisioneze. - DETALII

Florin Prunea recunoaște că nu se simte confortabil la club, că nu  a mai vorbit cu Negoiță de peste două săptămâni, dar exclude să plece din proprie inițiativă de la Dinamo. 

„Nu mă simt deloc confortabil la Dinamo, chiar deloc. Totuși, important e ca atmosfera să fie una bună în rândul jucătorilor. Cu Negoiță am vorbit înainte de Sărbători ultima oară, nici înainte nu vorbeam foarte mult. Eu n-am luat în calcul nicio clipă să plec de la Dinamo.

Oricum, am întâlnit niște lucruri la Dinamo la care nu m-aș fi gândit niciodată. Am crescut la acest club și, din păcate, nu mai e acel Dinamo al nostru”, a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport. 

IONUȚ NEGOIȚĂ, DATOR LUI FLORIN PRUNEA

Negoiță întâmpină dificultăți în a-l concedia pe Prunea. Despărțirea de fostul goalkeeper l-ar costa aproape 40.000 de euro, adică achitarea salariului până la finalul contractului. 

Gazeta Sporturilor a scris încă de pe 9 decembrie despre intențiile lui Negoiță de a-i disponibiliza pe Dănciulescu și Prunea - Detalii, AICI!

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.