Stranieri

Răsturnare de situație » Cristi Ganea va juca la Tenerife și va fi antrenat de Rubén Baraja, o legendă a Valenciei

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 09 ianuarie 2020

Cristi Ganea, fundașul român în vârstă de 27 de ani, va fi împrumutat de Athletic Bilbao la Tenerife, echipa de pe locul 18 în Segunda, pregătită de Rubén Baraja, fost coleg al lui Adrian Ilie la Valencia.

Cristi Ganea mai are contract cu Athletic Bilbao încă un sezon și jumătate (expiră pe 30 iunie 2021), însă nu continuă pe „San Mamés”. Nu intră în lotul lui Gaizka Garitano. Și nu va ajunge nici la Leganés, în LaLiga, așa cum se specula în ultima vreme

Salariul e plătit de ambele cluburi

Potrivit EiTB Radio Euskadi, fundașul stânga în vârstă de 27 de ani a ajuns la un acord de principiu cu Tenerife, locul 18 în Segunda. Va fi împrumutat până la sfârșitul stagiunii, urmând ca salariul să fie împărțit între cele două cluburi. 

Și va fi pregătit de Rubén Baraja, un nume mare al Valenciei, coleg cu Adrian Ilie pe "Mestalla". Ca antrenor, e la a 4-a încercare, după Elche, Rayo și Gijón.  

17 meciuri ca titular la Numancia 

Lipsește însă un detaliu. Înainte ca mutarea lui Ganea să se încheie, Tenerife trebuie să se despartă de Isma López. El va elibera un loc în echipă, având și unul dintre cele mai mari salarii.

Când se va perfecta tranzacția, internaționalul nostru cu 5 selecții se va întoarce în liga secundă spaniolă, unde se simte bine. Sezonul trecut, a fost împrumutat de Athletic la Numancia, unde a fost titular în toate cele 17 partide jucate. 

600.000 de euroanual este salariu lui Cristi Ganea; până în iunie, banii vor fi plătiți de Bilbao și Tenerife

22 de puncteare Tenerife după 22 de etape, locul 18, chiar deasupra liniei retrogradării în Segunda

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.