Liga 2

Sindromul „Diavolii vișini” lovește și la Petrolul: „A-ți belit **** dacă nu promovați” » Reacția lui Costel Enache e fabuloasă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 09 January 2020

Petrolul s-a reunit astăzi, dar „jucătorii” găzarilor n-au avut parte de cea mai călduroasă primire din partea propriilor fani.

Dacă în alți ani ultrașii veneau cu torțe și fumigene la antrenamente, aceștia au afișat azi un mesaj obscen la adresa jucătorilor Petrolului, care ocupă abia locul 8 în clasamentul ligii secunde. 

„Dacă nu promovați A-ȚI belit **** toți”, scria pe pânza arborată de suporteri în dreptul uneia dintre peluze, conform sport.ro. Greșeala gramaticală evidentă aduce aminte de celebrul „rateu” dat de o facțiune a galeriei Rapidului, care s-a autointitulat „Diavolii Vișini”. 

Costel Enache: „Luăm esențialul din acest mesaj” :D

Întrebat de jurnaliști despre apariția banner-ului obscen care faultează limba română, noul antrenor Costel Enache a oferit o reacție amuzantă: „Luăm esențialul din el”. 

„Cu fanii alături, avem o șansă bună la promovare. Fără ei, nu avem nicio șansă. Sunt obligați să vină să ne susțină, iar noi suntem obligați să facem tot ce depinde de noi să ajungem unde ne dorim cu toții. 

Lucrurile se pot duce până la fanatism, înseamnă că oamenii chiar țin la promovare. Mesajul nu e unul chiar pozitiv, dar luăm esențialul din el”, a spus Enache, conform Pro TV.

ALTE GAFE DE CALIBRU

Astfel de întâmplări s-au mai întâmplat pe stadioanele din România. Galeria dinamovistă a gafat în același stil în sezonul 2013-2014, încercând să-i ia peste picior pe rivalii de la FCSB: „A-ȚI așteptat curieratu' pentru titlu' 24”.

„Dani, FI tare / Te-njurăm în continuare” a fost un alt banner scris în mod eronat de suporterii rapidiștilor, care erau la acea vreme într-un conflict cu Dani Coman, fostul portar al giuleștenilor (sezonul 2011-2012).

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.