Liga 1

Marius Șumudică, despre venirea la Craiova: „Rotaru mi-a spus că îl omoară suporterii”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 ianuarie 2020

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a declarat că există discuții pentru preluarea CS Universității Craiova, variantă pe care Gazeta Sporturilor a anunțat-o în exclusivitate.

„În momentul de față, eu sunt sub contract cu Gaziantep, ca să o iau mot-a-mot, cum procedează toți antrenorii. Mai am un an și jumătate contract aici. Dar trebuie să recunosc că există niște prieteni comuni care fac pressing pe tot terenul.

Am fost la nunta lui Găman din Craiova și m-am simțit foarte bine în acel oraș. Sunt suporteri care trăiesc fotbalul intens. Este o echipă care s-ar potrivi caracterului meu”, a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Rotaru către Șumudică: „Mă omoară suporterii”

„Există o chimie, dar discuțiile nu pot avansa deocamdată. Am o clauză de reziliere în acest moment. Sunt măgulit când știu că orașul acela care arde pentru fotbal te dorește ca antrenor. 

Acum vreo șase luni m-am întâlnit cu Rotaru (n.r. patronul Craiovei) și mi-a spus: «Te rog eu frumos să nu mai declari că vrei să vii la Craiova, pentru că mă omoară suporterii!». Probabil va veni o zi când vom lucra împreună și ne vom bate cu șanse reale pentru câștigarea campionatului sau a cupei” - Marius Șumudică

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.