Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Ion Pîrcălab, a doua legendă dinamovistă care ia în calcul retrogradarea: „Să n-ajungem să ne batem cu Voluntari...” + critici pentru Ionuț Negoiță

Articol de Remus Dinu  —  vineri, 10 ianuarie 2020

Ion Pîrcălab (78 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, a comentat războiul rece din conducerea roș-albilor, unde Ionuț Negoiță face tot posibilul pentru a-i da afară pe Florin Prunea și Ionel Dănciulescu.   

„Nu e corect ce se întâmplă, pentru că Prunea și Dănciulescu sunt dinamoviști adevărați și ar trebui să fie lăsați în pace, să lucreze. Mai buni ca ei nu găsești, pentru că sunt dinamoviști de-ai noștri.

E o schimbare mare de tot la Dinamo, resimt și eu asta. Noi eram o echipă unită, dinamoviștii erau dinamoviști, acum Dinamo e doar cu numele.

Ar trebui ca Negoiță să ia o hotărâre vizavi de acest club. Jucători nu aduce, salarii nu plătește, cum să fie o atmosferă bună? Oricum, e greu ca echipa să fie vândută. Nu vrea nimeni să ia un club cu atâtea datorii, o echipă fără stadion, fără nimic”, a spus Pîrcălab, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Ion Pîrcălab: „Să nu retrogradăm...” 

Cel care era poreclit „Săgeata Carpaților” se gândește la un colaps total al lui Dinamo și spune cu tristețe că se teme de o posibilă retrogradare a echipei, la fel cum a spus-o și Cornel Dinu, într-un interviu acordat Gazetei.

„Nu mai e nicio speranță la play-off, nu cred că echipa mai poate să-și revină. Singura chestie e să nu retrogradăm, mă tem de acest lucru. Dinamo mai are 4 jocuri dificile, nu știu dacă poate să câștige vreunul, mă tem să nu ajungă să se bată cu Voluntari”, a adăugat fostul fotbalist, de patru ori campion cu Dinamo.

La final de 2019, Dinamo ocupă locul 9, cu 28 de puncte. Roș-albii sunt la 7 puncte de Viitorul, ocupanta locului 6. Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1!

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.