Liga 1

Primul transfer făcut de Mircea Rednic la Poli Iași: Răzvan Grădinaru, fostul jucător al lui FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 11 January 2020

Răzvan Grădinaru (24 de ani, mijlocaș ofensiv) este primul transfer făcut de Mircea Rednic, 57 de ani, de la venirea pe banca lui Poli Iași.

„Am venit să îmi fac treaba cât mai bine şi să ajut echipa cât pot de mult. E clar, în Cupă e nevoie şi de şansă, e un singur meci, iar în campionat este mai uşor, pentru că sunt mai multe partide, deci poţi să mai faci şi greşeli.

Dar sperăm să nu facem, să fie totul bine şi să ne îndeplinim obiectivul. Cred că e uşor să ajungem acolo pentru că, din ce ştiu şi eu, este o echipă experimentată, bună, cu jucători de calitate care au jucat în play-off şi care și-au atins obiectivele de fiecare dată. Nu cred că va fi asta o problemă şi sperăm să atingem acest obiectiv, chiar să îl depăşim dacă se poate", a declarat Grădinaru, potrivit TV Telekom Sport.

Răzvan Grădinaru, primul transfer făcut de Mircea Rednic la Poli Iași

Răzvan Grădinaru, într-un duel cu Mattia Montini

Grădinaru a jucat în ultimii 3 ani și jumătate la Concordia Chiajna, formație de care s-a despărțit în această iarna. 

Mijlocașul are două titluri cu FCSB, echipa la care a debutat în Liga 1, după ce a terminat junioratul în Ghencea. Acesta are 10 meciuri la prima echipă a roș-albaștrilor. De asemenea, Răzvan a jucat fotbal și în „Ștefan cel Mare”, la juniorii lui Dinamo, vreme de doi ani.

6 goluriși 11 pase decisive a reușit Grădinaru la Chiajna, în 134 de meciuri oficiale

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.