Media

Kira Hagi anunță documentarul despre Gheorghe Hagi: „Am început” + ce sfat înțelept i-a dat tatăl ei + cum i-a schimbat viața la 12 ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Kira Hagi, fiica în vârstă de 23 de ani a lui Gheorghe Hagi, este coperta revistei Unica în luna ianuarie, o premieră pentru actriță. 

Kira Hagi a oferit un interviu pentru Unica în care a discutat despre copilăria ei și proiectele din cinematografie.

Kira Hagi despre documentarul despre tatăl ei

Kira a mărturisit că face un documentar despre Gheorghe Hagi, tatăl ei în vârstă de 53 de ani, considerat unul dintre cei mai mari jucători români din istorie:

„Am început, dar este un proiect de lungă durată și e prea devreme să încep să vorbesc despre el. Am vrut ca lumea să îl vadă cum îl văd și eu. Dacă îți vine să crezi, Gheorghe Hagi e mai mult decât un nume cunoscut, un brand sau un geniu al fotbalului”.

„Am fost împinsă de tata să iau o decizie, pe când aveam 12 ani! Mi-a luat cam două săptămâni să îmi dau seama că asta e ceea ce vreau să fac. Mă refer la artă, în general. Desenam foarte mult în jurnalele mele, scriam, compuneam, visam …” - Kira Hagi

Kira despre ce a învățat-o Hagi în copilărie

„Părinții m-au ținut departe de tot ce înseamnă presă – sau au încercat. Tata ne-a învățat, pe mine și fratele meu, că tot ce a trăit el și toată faima a fost asemenea artificiilor de pe un tort. E frumos când le vezi în acel moment, dar acel moment nu poate ține la nesfârșit”, a explicat Kira pentru Unica. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.