Box

STUPEFIANT Care a fost motivul pentru care nepotul antrenorului de la Dinamo l-a masacrat pe mafiotul din clanul sportivilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Apar noi informații tulburătoare despre masacrul în urma căruia Marius Alin Alecu, zis „Bebino”, a fost măcelărit și s-a ales cu răni grave.

Martorii bătăliei au povestit că totul a avut loc în zona Tei Toboc, cunoscută în conflictele din lumea interlopă, și ar fi avut la mijloc o datorie pe care Cezar Petcu, zis Joe, nepotul antrenorului de box Napoleon Gheorghe, de la Dinamo, ar fi avut-o către „Bebino”.

Acesta din urmă i-ar fi vândut stupefiante pe datorie, iar Joe ar fi întârziat cu plățile, scrie spynews.ro. „Bebino” a stabilit că Joe i-ar fi datorat 2.000 de euro, iar pentru a acoperi această datorie s-au înțeles ca nepotul antrenorului de la Dinamo să își cedeze autoturismul.

Mașina trebuia să fie predată în zona Tei Toboc, însă discuțiile s-au transformat într-un scandal sângeros, iar Joe l-a atacat pe „Bebino” cu o sabie, după ce acesta din urmă a înfipt cuțitul într-un adversar.

Conflictul a escaladat, iar „Bebino” a rămas fără câteva degete și s-a ales cu câteva tăieturi pe picioare și pe spate. A ajuns cu un taxi la spital, iar pe drum și-a pierdut cunoștința.

Atât Cezar Petcu, cât și Marius Alin Alecu sunt cercetați în prezent pentru tentativă de omor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.