Tenis

Serena Williams s-a întors! Primul trofeu după 3 ani și o provocare lansată pentru Simona Halep & Co. la Australian Open 2020

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 ianuarie 2020

Serena Williams, 38 de ani și loc 10 WTA, a câștigat finala WTA Auckland împotriva compatrioatei Jessica Pegula, 25 de ani, loc 82 WTA, scor 6-3, 6-4, și a obținut primul trofeu din 2017 încoace. Serena pare în formă maximă înainte de Australian Open 2020, turneu ce începe pe 20 ianuarie.  

Serena Williams a bifat cel de-al 73-lea trofeu din carieră, sportiva americană impunându-se și în cel de-al patru deceniu de carieră. Primul titlu al Serenei a venit în februarie 1999! Ultimul turneu câștigat a fost Australian Open 2017. De atunci, a pierdut 5 finale, una dintre ele la Simona Halep, la Wimbledon 2019. 

Serena Williams donează premiile și rochiile  

Serena a anunțat că donează toți banii câștigați la Auckland pentru lupta împotriva incendiilor care produc ravagii în Australia. În plus, jucătoarea cu 23 de Grand Slamuri în palmares a spus că își scoate la licitație toate cele 9 echipamente cu care a jucat cele 9 meciuri de la Auckland.  
 

După meciul de la simplu, Serena a revenit pe teren, acolo unde evoluează alături de daneza Caroline Wozniacki în finala de dublu de la Auckland.  

VIDEO SERENA WILLIAMS - JESSICA PEGULA 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.