Liga 1

FCSB // Harlem Gnohere nu a făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul din Spania! UPDATE 2 oferte pentru „Bizon”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 ianuarie 2020

FCSB a plecat în această dimineață spre Marbella (Spania), acolo unde va efectua cantonamentul din această iarnă. Surpriza: Harlem Gnohere (31 de ani, atacant) nu a făcut parte din lotul deplasat de antrenorul Bogdan Vintilă.

UPDATE

Gigi Becali are două oferte în acest moment pentru Gnohere, conform TV Telekom Sport: 500.000 € de la o echipă din Turcia și 700.000 € de la un club din Arabia Saudită. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cel mai probabil, lăsarea lui Gnohere acasă este strâns legată de iminenta plecare a francezului de la vicecampioana României în exercițiu. După oferta pe care „Bizonul” a avut-o din Bulgaria, de la Levski Sofia, atacantul este dorit acum și în Arabia Saudită și Turcia.

Gnohere, la un pas de despărțirea de FCSB

Harlem Gnohere a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai roș-albaștrilor din ultimele două sezoane, marcând în această perioadă 51 de goluri pentru FCSB. 

În ultimul timp, planul tactic al lui Vintilă nu l-a inclus și pe atacantul venit de la Dinamo în ianuarie 2017. Tehnicianul a mizat în față pe cuplul Florinel Coman - Dennis Man, care a fost și pe placul lui Becali.

„Gnohere s-a supărat că l-am pus pe lista cu ăia 13 și i-am zis că oricum i se termină contractul în vară. I-am spus că dacă vrea, să vadă că nu vreau să renunț la el, acum pe loc îi prelungesc contractul. Dar nu a vrut. A început să râdă” - Gigi Becali

2.000.000 €este cota de piață a lui Gnohere

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.