Liga 1

Mihai Rotaru face personal anunțul: Corneliu Papură e noul antrenor principal al CS Universitatea Craiova!

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 12 January 2020

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, îl anunță pe Corneliu Papură, 46 de ani, ca nou antrenor. Patronul se întoarce astăzi din vacanța petrecută în Insulele Filipine și va vizita cantonamentul oltenilor din Antalya pentru a livra personal mesajul.

Mihai Rotaru s-a decis. După plecarea abruptă a lui Pițurcă, tehnician va rămâne Corneliu Papură, cel care a fost secund în mandatul fostului selecționer.

Corneliu Papură, noul antrenor de la CS Universitatea Craiova

Corneliu Papură, care a mai fost principalul Craiovei în perioada aprilie - august 2019, va avea și ajutoare. Acesta i-a convins pe Dragoș Bon, care a ocupat aceeași poziție în staff-ul formației lui Adrian Mititelu, în urmă cu mai mulți ani, și Gheorghe Ciurea, componentul echipei din Craiova care câștiga ultimul titlu în Liga 1, acum 29 de ani.

3dintre cele 4 adversare ale oltenilor în ceea ce a mai rămas din sezonul regulat sunt în acest moment în play-off: Gaz Metan (a), Viitorul (d), Poli Iași (d) și CFR (a)

5victorii, o remiză și două înfrângeri a acumulat Papură în primele 8 etape ale campionatului, cât a fost „principal" până la sosirea lui Pițurcă

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.