Liga 1

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali vrea să dea lovitura cu Harlem Gnohere: „Pleacă sigur! Am două oferte și iau 2 milioane de euro”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 12 January 2020

FCSB a ajuns azi spre cantonamentul din Marbella, Spania, fără vârful francez Harlem Gnohere (31 de ani), care vă părăsi echipa în această iarnă.

Gigi Becali a dezvăluit pentru GSP.RO că are două oferte pentru Gnohere și că vrea 2 milioane de euro pentru a se despărți de golgeterul francez.

„Gnohere nu merge în cantonament pentru că va pleca 100%. Am două oferte pentru el. Să vedem care se concretizează. Vreau 2 milioane de euro. Am o ofertă din zona arabă. Un club îmi oferă 1,8 milioane de euro. Eu am cerut 2 milioane. Să vedem dacă acceptă.

Mai am o ofertă. Nu spun de unde. Mi se oferă 600.000 de euro pentru un împrumut și 1,5 milioane în vară, pentru transferul definitiv. Aș lua 2,1 milioane de euro. Vom vedea. Dar lucrurile sunt aproape rezolvate. Sunt oferte foarte bune!

Poate vom mai aduce un atacant român. Oricum noi am schimbat sistemul și nu mai folosim vârf de careu. Joacă Coman, Tănase și Man. Avem jucători buni. Se naște o echipă puternică”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO. 

2.000.000 de euroeste cota lui Harlem Gnohere, potrivit transfermarkt

Gnohere este la FCSB din ianuarie 2017, când a venit de la Dinamo pentru 250.000 de euro. În acest sezon are 6 goluri în 13 meciuri în Liga 1. 

FCSB a ajuns în Marbella

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.