Liga 1

DINAMO // OFICIAL „Câinii” l-au prezentat pe Lukas Skovajsa, primul transfer din 2020

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 ianuarie 2020

Dinamo a oficializat în această seară transferul fundașului slovac Lukas Skovajsa (25 de ani). Este primul reușit de „câini” în 2020.

Mutarea a fost oficializată pe pagina de Facebook a echipei din „Ștefan cel Mare”. Skovajsa a efectuat vizita medicală și a intrat în programul de pregătire a lui Dusan Uhrin. Skovajsa și restul colegilor vor pleca luni în cantonamentul din Spania.

Apărătorul înalt de 1,81 metri a evoluat în acest sezon mai mult ca stoper stânga, iar pe această poziție vrea și Dusan Uhrin să-l încerce, lângă Ante Puljic.

Skovasja a venit la Dinamo din postura de jucător liber de contract. Acesta are ăn CV selecții la reprezentativa de tineret a Slovaciei, în perioada 2015-2017, evoluând de-a lungul carierei pentru o singură echipă, AS Trencin.  

3 trofeea câștigat fundașul stânga cu Trencin, două campionate și o Cupă a Slovaciei

300.000 de euroeste cota lui Lukas, conform transfermarkt

Dinamoviștii s-au temut de probleme cardiace

După ce miercuri a efectuat vizita medicală clasică, Skovajsa a făcut un set complet de investigații cardiace. El a ajuns la un acord de principiu cu bucureștenii încă dinainte de a sosi în România, însă contractul a fost valabil abia după ce rezultatele testelor au sosit. „Câinii” au vrut să facă și o examinare cardiacă pentru a fi siguri că totul este în regulă, dorind să evite precedentul caz al lui Slavko Perovic.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.