Liga 1

DINAMO // Ionuț Negoiță a luat decizia finală în cazul lui Ionel Dănciulescu + ce le-a promis jucătorilor

Articol de Justin Gafiuc  —  Sunday, 12 January 2020

Dinamo pleacă în cursul zilei de luni în cantonamentul din Spania, iar din delegație va face parte, până la urmă, și directorul sportiv Ionel Dănciulescu (43 de ani). 

Conform informațiilor GSP.ro, Negoiță s-a întâlnit cu Florin Prunea în cursul zilei de azi, convenindu-se ca din delegația roș-albilor să facă parte și Ionel Dănciulescu.

Negoiță le plătește jucătorilor un salariu restant

De asemenea, Negoiță le-a promis jucătorilor că le va achita în următoarele două-trei zile un salariu restant, finanțele urmând să fie asigurate din banii obținuți pe transferul lui Dan Nistor (260.000 de euro). Mutarea fostului căpitan în Oltenia a asigurat și o parte din cheltuielile aferente stagiului de pregătire iberic.

Și Prunea merge în Spania! 

Din informațiile GSP.RO, Florin Prunea și finanțatorul Ionuț Negoiță au avut sâmbătă o discuție față-n față. La final, cei doi au convenit asupra plecării în cantonament. Astfel, Prunea va merge în Spania alături de echipa roș-albă, iar cu această ocazie situația din club s-a mai calmat. Detalii, AICI!

Inițial, Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu stabiliseră ca Florin Prunea și Ionel Dănciulescu să nu însoțească echipa în Spania. Detalii, AICI

PROGRAMUL LUI DINAMO ÎN CANTONAMENTUL DIN SPANIA: 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.