Tenis

SIMONA HALEP, WTA ADELAIDE // Halep și Olaru, eliminate în proba de dublu: una dintre adversare are 44 de ani » Cu cine joacă Simona la simplu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 January 2020

WTA ADELAIDE // Simona Halep (28 de ani) și Raluca Olaru (30 de ani) au fost eliminate în primul tur al probei de dublu de la Adelaide, Australia.

Cele două românce au pierdut în trei seturi, scor 6-7 (2), 6-4, 3-10, în fața cuplului Demi Schuurs (Olanda, 26 de ani) / Kveta Peschke (Cehia, 44 de ani). 

Duelul a fost unul extrem de echilibrat, terminându-se după o oră și 52 de minute. Doar primul set, pierdut de Halep și Olaru la tie-break, a durat 52 de minute.

Simona Halep și partenera sa au reușit să echilibreze partida, adjudecându-și setul secund cu 6-4. Din păcate, Peschke și Schuurs au fost prea puternice în supertie-break-ul din decisiv, cele două impunându-se cu 10-3.  

Simona Halep și-a aflat adversara de la simplu 

Halep va evolua în turul secund al turneului de la Adelaide împotriva australiencei Alja Tomjlanovic (52 WTA), care a învins-o în această dimineață pe Yulia Putintseva (37 WTA), scor 7-6 (4), 6-2. Jucătoarea noastră e în avantaj în raportul meciurilor directe, scor 2-0. Duelul va avea loc miercuri dimineață, la o oră ce va fi anunțată ulterior.

  • foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.