Stranieri

EXCLUSIV Ianis Hagi, „tăvălit” din nou de Anamaria Prodan: „Un fotbalist normal, nu mediocru. 80% va fi vina lui Gică Hagi dacă nu reușește”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 ianuarie 2020

Anamaria Prodan (47 de ani) a vorbit din nou despre situația lui Ianis Hagi (21 de ani) de la Genk. Fotbalistul nu evoluează nici în Belgia, după precedenta experiență ratată de la Fiorentina.

„Ianis n-avea cum să facă niciodată parte din primul «11» al Fiorentinei, dar trebuia să se fi mulțumit cu faptul că e la Fiorentina și că facea parte din acea echipă, că se antrena acolo.

Dacă pleacă și de la Genk, nu e bine. Ianis e un fotbalist normal, nu unul mediocru. 80% va fi vina lui Gică Hagi dacă el nu reușește”, a spus Anamaria Prodan, la emisiunea GSP Live.

Anamaria Prodan l-a mai criticat pe Ianis Hagi și în trecut

În luna noiembrie, într-un interviu tăios acordat Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan l-a criticat pentru Ianis Hagi pentru faptul că a primit numărul 10 la prima reprezentativă: 

„Numărul 10 i-a fost luat lui Stanciu la presiunile fabuloase ale tuturor. Că merita Ianis Hagi numărul 10. Contra a fost distrus când nu i-a convocat pe Ianis Hagi și pe Marin, nu? A fost revoluție, ce nenorocit e Contra! I-a chemat până la urmă. Și ce s-a întâmplat?! 

Eu, în locul lui Contra, nu-i dădeam tricoul cu numărul 10 niciodată lui Ianis” - Detalii, AICI!

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.