Media

VIDEO Cu ce echipă de fotbal ținea Cristina Țopescu! Pledoarie emoționantă când clubul favorit a ajuns la ananghie: „Poate Dumnezeu va face o minune”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 14 January 2020

Cristina Țopescu, fosta prezentatoare TV găsită moartă în propria casă duminică, a făcut o reverență emoționantă în 2011, după ce Universitatea Craiova a fost dezafiliată.  

Fiica regretatului Cristian Țopescu lucra la acel moment la Prima TV și a deschis buletinul de știri cu un discurs prin care și-a manifestat atașamentul față de Universitatea Craiova. 

Cristina Țopescu, fanul Universității Craiova

„Ochii Craiovei plâng. Și nu doar ai ei. Va muri un mit? Probabil că nu. Dar va muri un pic sufletul românilor îndrăgostiți de fotbal. 

Sau poate Dumnezeu iubește și el Craiova și va face o minune. Eu sigur o iubesc și am vrut să împărtățesc cu dumneavoastră tristețea ce-o simt”, spunea Cristina Țopescu, într-un buletin de știri din 2011. 

Cristina Țopescu, găsită moartă în propria casă 

Cristina Țopescu a decedat în urmă cu mai bine de două săptămâni, conform Libertatea. Cristina Țopescu a fost găsită în pat, acoperită de pătură, iar, cel mai probabil, decesul a survenit în somn. 

Cauza decesului nu a fost încă stabilită oficial, însă primele date arată că vedeta TV a suferit un infarct în somn. Acest lucru urmează să fie confirmat din punct de vedere medico-legal. 

VIDEO // Anamaria Prodan, amintire cu Cristina Țopescu 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.