Liga 1

DINAMO // VIDEO Deian Sorescu, interviu fără rețineri din Spania: „Ce șeici? Și cine să-l înlocuiască pe Nistor?”

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto)  —  marţi, 14 ianuarie 2020

DINAMO // Jucătorii „câinilor” nu cred în povești. Deian Sorescu (22 de ani) nu are încredere că Dinamo se va vinde și este de părere că nu există fotbalist care să joace perfect rolul lui Nistor la echipă. Îl dojenește și pe Negoiță: „Dan trebuia vândut cu cel puțin 700.000 de euro”.

Deian Sorescu, 22 de ani, a ajuns unul dintre liderii formației și-a vorbit despre subiectele la zi din „Ștefan cel Mare”:

1. Deian Sorescu, despre condițiile de pregătire: „Terenul e foarte bun, este altceva pe iarbă. Nu știu dacă vom ajunge să mergem în zona unde e plajă, n-am venit pentru turism. 

2. Deian Sorescu, despre restanțele salariele: „N-am primit nimic, niciun semnal. Ni s-a spus că s-au băgat banii, vom vedea. Nistor a fost un coleg foarte bun, acum fiecare își va face treaba la formația lui. Am mai vorbit cu el, mi-a zis că se simte bine la Craiova. 

Îi mulțumim că ne-a ajutat financiar, de la distanță. Bine, se puteau lua mai mulți bani pe el, sub 700.000 de euro eu nu-l dădeam! N-o să fie niciun alt jucător ca Dan aici, chiar dacă forțăm jucători să-l înlocuiască. Ne vor lipsi atitudinea, pasele filtrante, viteza lui deplasare" 

3. Deian Sorescu, despre un posibil transfer: „Eu sunt cotat la 500.000 de euro de șefi? Nu știu cât valorez, alții știu mai bine. Eu nu mă văd plecând iarna asta de la Dinamo. Mă supără că play-off-ul este departe, iar vina ne aparține nouă, celor de la echipă. Am lăsat etapele să treacă pe lângă noi”.  

4. Deian Sorescu, despre lupta pentru play-off: „Nu știu dacă lumea ne mai ia în calcul pentru play-off, oricum aveam ce mai mică șansă, dar cât există ne agățăm de ele. Ar fi teribil să fim iar în play-out, o rușine, a nostră. Dacă domnul Uhrin a zis că mai avem 10 la sută șanse pentru play-off, vreau să par mai optimist și să zic 11 la sută”.  

5. Deian Sorescu, despre vânzarea clublui: Nu cred că șeicii ne-ar putea prelua. În fine, sunt chestii care mă depășesc. Eu știu că domnul Negoiță e patron acum, doar asta contează. N-am mesaj pentru dânsul, e matur, face ce vrea dânsul cu echipa lui”.

„Aveam nevoie de Dănciulescu și de Prunea lângă noi, sunt doi domni care ne ajută enorm. Atmosfera este OK la echipă, în ciuda a ceea ce se întâmplă sau ce apare în media. Sper să se plătească și banii”

„N-am văzut poze sau video cu noul stadion din Ghencea, mi-aș dori ca Dinamo să aibă o arenă măcar cum are Petrolul Ploiești, îmi place mult stadion «Ilie Oană»”  - Deian Sorescu, mijlocaș Dinamo

5 goluriși 5 assist-uri a strâns Sorescu în 20 de partide în acest sezon

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.