Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Revoltă la Melbourne » Jucătoarele cer amânarea calificărilor: „Există soluții! De ce trebuie să așteptăm să se întâmple ceva rău?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 ianuarie 2020

AUSTRALIAN OPEN 2020 // Mai mulți jucători au avut astăzi dificultăți respiratorii din cauza norului de fum de la Melbourne. Nume importante din circuit cer anularea partidelor.

  • Turneul propriu-zis de la Australian Open începe pe 20 ianuarie și se termină pe 2 februarie.

Maria Sharapova nu a putut duce la capăt meciul demonstrativ cu nemțoaica Laura Siegemund, iar pe tabloul calificărilor de la Australian Open frecvența problemelor a fost una îngrijorătoare. Localnicul Bernard Tomic și canadicanca Eugenie Bouchard au avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul partidelor, în timp ce slovena Dalila Jakupovic a fost nevoită să abandoneze.

Minella: „Există soluții!”

Luxemburgheza Mandy Minella (34 de ani, 114 WTA) a cerut amânarea partidelor până la ameliorarea condițiilor.

„Nu înțeleg de ce s-au grăbit să joace astăzi la Australian Open. Aveau la dispoziție întreg week-end-ul pentru a termina calificările. Dacă s-ar fi decalat prea mult programul, puteam juca și două meciuri în aceeași zi, suntem obișnuite, nu era ceva nou. În cel mai rău caz puteau scurta meciurile băieților din calificări, să joace cel mai bun din 3 seturi. Soluții existau!”, a scris Minella pe Twitter.

„De ce trebuie să așteptăm să se întâmple ceva rău înainte să acționăm?”
Elina Svitolina

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.