Liga 1

CFR Cluj a reușit primul transfer la doar câteva ore după ridicarea interdicției! Dan Petrescu a adus un fotbalist român sub 21 de ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 ianuarie 2020

CFR Cluj a reușit deja prima mutare după ridicarea interdicției la transferuri. Campioana l-a adus pe mijlocașul Cristian Paleoca (20 de ani) de la Sticla Arieșul Turda.

„Feroviarii” primiseră interzis la transferuri, după o decizie dictată de FRF în decembrie. Motivul? Clubul din „Gruia” ar fi depășit valoarea de 25 de milioane de lei deficit cumulat. Astăzi, GSP.ro a aflat că TAS a suspendat sancțiunea aplicată inițial celor de la CFR Cluj, astfel că, cel puțin deocamdată, campioana en-titre are dreptul să facă transferuri. 

Doar câteva ore a durat până la anunțul primei mutări. Acesta a fost făcut pe pagina de Facebook a celor de la Sticla Arieșul Turda, formație din Liga 3. Mijlocașul Cristian Paleoca se va alătura lotului „feroviarilor”. Este un fotbalist eligibil pentru regula U21, care a mai fost dorit în trecut și de Hermannstadt și Botoșani.

În acest moment, fotbaliștii sub 21 de ani pe care se bazează Dan Petrescu sunt Claudiu Petrila (19 ani), Cătălin Itu (20 de ani), Alexandru Pașcanu (21 de ani) și Valentin Costache (21 de ani).

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.