Liga 1

CFR Cluj negociază cu Alex Chipciu! Ce salariu îi oferă și când s-ar putea rezolva totul

Articol de Remus Răureanu  —  miercuri, 15 ianuarie 2020

Alexandru Chipciu (30 de ani) negociază cu CFR Cluj, liderul din Liga 1, iar în zilele următoare transferul s-ar putea perfecta. 

Deși a fost dorit cu insistență de Marius Șumudică la Gaziantep, mijlocașul lateral negociază și cu CFR Cluj, care-l ademenește cu un salariu de 20.000 de euro pe lună și cu un bonus la semnătură. Din informațiile GSP.RO, totul s-ar putea rezolva azi sau mâine. 

„Alex e singurul român pe care mi l-am dorit. Șefii tot stau și se gândesc, probabil mă suspectează că aș avea tot felul de interese la transferul lui Chipciu, dar porecla mea nu e «Comision». Să vedem, nu pot eu să-i plătesc salariul” - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

800.000 de euroeste cota lui Alex Chipciu, potrivit transfermarkt

Chipciu mai avea 6 luni de contract cu Anderlecht și nu intra în vederile antrenorului, fiind lăsat să plece încă de acum. În acest sezon nu a bifat niciun meci. Ultima partidă oficială în campionat a jucat-o în mai 2019, pentru Sparta Praga, club unde a fost împrumutat. Ulterior a mai bifat trei meciuri la echipa națională, ultimul în septembrie 2019. 

Chipciu a evoluat în carieră la FC Brașov, FCSB, Anderlecht și Sparta Praga. Belgienii l-au cumpărat în 2016, pentru 3 milioane de euro. 

ALEX CHIPCIU, REPROFILAT LA CFR CLUJ

Mijlocaș dreapta, Chipciu ar fi, la CFR Cluj, la concurență cu Ciprian Deac și ar avea șanse minime să prindă postul de titular. Cum campioana e acoperită și pe postul de fundaș dreapta (Susic, Peteleu, Butean), Dan Petrescu ar vrea să-l distribuie la mijloc, ca inter, pe locul lăsat liber de Culio. 

FCSB nu l-a vrut, de fapt pe Chipciu

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că îl așteaptă pe Chipciu înapoi, dar mijlocașul a purtat discuții doar cu CFR Cluj și Gaziantep. „Îl aștept oricând, cu brațele deschise! Aici e casa lui. Eu îl aștept, dar nu știu nimic despre ce scrie presa din Belgia”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor în noiembrie 2019.

5 trofeeare Chipciu cu FCSB: 3 campionate, o Cupă și o Supercupă

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.