Nationala

ROMÂNIA U21 // VIDEO Adi Mutu destabilizează Rapidul: „Nicolae Grigore va fi în staff” » Stoichiță a intervenit: „Adi, frumos e să întrebi înainte”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 January 2020

Adi Mutu (41 de ani) a fost prezentat ca noul antrenor al echipei naționale de tineret, într-o conferință de presă. 

„Briliantul” a anuțat că îl va păstra pe actualul secund, Adrian Boiangiu, și că îl vrea pe Nicolae Grigore, antrenorul secund de la Rapid. 

„ Staff-ul e conturat 80%. Mai sunt câteva lucruri de pus la punct. Secunzii vor fi Nicolae Grigore de la Rapid și Adi Boiangiu, care a fost la lot și știe toți jucătorii. În cazul lui Boiangiu, am mers pe continuitate. 

Pe Grigore îl știu de la Licența A și suntem împreună la Licența Pro. Cred că mă poate ajuta la echipa națională”, a declarat Adi Mutu la conferință 

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, a intervenit și i-a atras atenția lui Mutu: „Trebuie să vrea și Rapid, dar și el. Înainte, trebuie să vorbești cu conducerea clubului. Așa e frumos”.  

Adi Mutu ar crea o problemă la Rapid 

În acest moment, Nicolae Grigore este antrenor secund la Rapid, dar în acte e trecut ca principal, fiind cursant la Licența Pro. Daniel Pancu, antrenorul principal, nu deține în acest moment licență care să-i permită să antreneze în Liga 2. Astfel, plecarea lui Grigore ar însemna că giuleștenii trebuie să aducă un alt antrenor cu licență.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.