Nationala

ROMÂNIA - ISLANDA // VIDEO Mircea Lucescu, spion pentru naționala României: „Ne-a spus tot ce știa”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 January 2020

Mircea Lucescu (74 de ani) dă o mână de ajutor României înainte de meciul cu Islanda din barajul pentru EURO 2020.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, a declarat azi că Mircea Lucescu, fost selecționer al Turciei, s-a întâlnit cu Mirel Rădoi pentru a-i da detalii despre naționala Islandei.

„Mircea Lucescu este un om excepțional. Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu el și cu Mirel Rădoi. Ne-a spus tot ce știa despre naționala Islandei, pe care a întâlnit-o ca selecționer al Turciei. 

Urmează să ne întâlnim cu el după ce revine Mirel Rădoi din preliplul ăsta european de observare a jucătorilor pasibili de selecționare. Ne întâlnim iar cu domnul Lucescu. A avut amabilitatea și a luat legătura cu cei din Turcia și i se vor trimite  analizele făcute de turci înainte de meciurile cu Islanda. S-ar putea să se spună că s-au mai schimbat din jucători, dar stilul islandez e același”, a declarat Mihai Stoichiță. 

Video cu declarația lui Mihai Stoichiță

Mircea Lucescu a întâlnit-o o dată pe Islanda, în preliminariile pentru CM 2018. Islandezii s-au impus cu 3-0. 

În 2019, Turcia, cu Şenol Güneş pe bancă, și Islanda au mai jucat de două ori, în preliminariile EURO 2020. Islanda a câștigat pe teren propriu, 2-1, iar meciul din Turcia s-a terminat la egalitate, 0-0. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.