Nationala

Victor Pițurcă despre contestatarii lui Adrian Mutu: „Toți neaveniții se pricep la fotbal”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 ianuarie 2020

Victor Pițurcă (63 de ani), fostul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova, le-a răspuns celor care îl critică pe Adrian Mutu, noul selecționer al României U21. 

„Era normal să vorbesc cu el, i-am și spus că cei care au lucrat cu mine și alături de care am dus niște lupte sunt foarte importanți. Chiar dacă el a fost la un moment dat supărat pe mine, a trecut. Mă bucur foarte mult că este noul selecționer. Îl felicit și îi doresc multă baftă. Contează mult experiența lui ca fotbalist, în plus este și un băiat inteligent”, a declarat Pițurcă, potrivit Prosport.

Victor Pițurcă îi ia apărarea lui Adrian Mutu

Nu mă miră că s-au găsit și destui care să critice alegerea lui Mutu, de obicei ăsta este caracterul nostru. Așa e la noi, toți neaveniții se pricep la fotbal. E normal că el a fost alesul, dacă a fost alături de cei din Federație și nu un Cristi Chivu, de exemplu. Cristi poate nici nu ar fi vrut.

Dar care este problema? Adi trebuie să abordeze de o altă manieră, nu să se gândească ce presiune este după Mirel Rădoi. El trebuie să educe jucătorii fotbalistic în spiritul de a face pasul către echipa mare și să și joace acolo când vor ajunge”, a mai declarat fostul selecționer.

VIDEO // Adrian Mutu și-a ales secunzii la națională

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.