Tenis

SIMONA HALEP // Eliminată de la Adelaide, Halep vorbește despre Australian Open: „Niciodată n-am jucat bine în această perioadă, dar mă simt pregătită!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 ianuarie 2020

SIMONA HALEP, ELIMINATĂ DE LA WTA ADELAIDE // Simone Halep (28 de ani, 4 WTA) a cedat fără drept de apel în fața bielorusei Aryna Sabalenka (21 de ani, 12 WTA), scor 4-6, 2-6, în faza sferturilor de finală. 

Halep a oferit o primă reacție după eliminarea de la Adelaide, în care a prefațat turneul de la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, care începe luni: 

„Sunt OK. Mă simt pregătită pentru Australian Open. Știu că va fi dificil, e începutul anului și niciodată nu am jucat grozav în această perioadă. Vreau să-mi intru în ritm, să văd ce am de ajustat și să fiu mai bine de la zi la zi”, a afirmat jucătoarea noastră. 

Meciurile de pe tabloul principal de la Australian Open, următorul turneu la care va evolua Simona, încep pe 20 ianuarie.

REZUMAT SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY, ROGERS CUP 2019: 

Simona Halep la Australian Open 2020 

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) și-a aflat în această dimineață adversara din primul tur și tabloul complet de la Australian Open, primul turneu Mare Șlem al anului. Jennifer Brady va fi prima adversară de la Melbourne, meciul urmând să aibă loc marți. 

Primul turneu de Mare Șlem al anului debutează pe 20 ianuarie, iar tablourile de simplu au prins azi contur.  Simona Halep e favorită patru și o va întâlni pe Jennifer Brady, 49 WTA, din SUA. O jucătoarea pe care a mai întâlnit-o în 2019 la Rogers Cup și pe care a învins-o în trei seturi.  

Jennifer Brady, 24 de ani, a avut un parcurs excelent anul acesta la Brisbane, primul turneu al anului pentru ea, unde a venit din calificări și le-a învins pe Maria Sharapova și Ashleigh Barty înainte de a ceda în fața Petrei Kvitova. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.