Liga 1

Gigi Becali, întâlnire de gradul zero cu Florin Talpan la Înalta Curte: „Uite-l, vrea bani degeaba! Fugi după el!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 ianuarie 2020

Gigi Becali, patronul FCSB, și Florin Talpan, juristul CSA Steaua, au dat nas în nas astăzi, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Motivul? Vechiul lor proces, în urma căruia Talpan trebuie să primească 30.000 de euro după ce a fost calomniat de Becali. 

  • CONTEXT: Gigi Becali a pierdut procesul de calomnie intentat de Talpan după ce a spus despre juristul CSA că „are probleme mentale” și l-a trimis la oi: „Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau și îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu știe de capul lui nimic. Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării? Ei vor să mă distrugă”. 

Învins inițial de Talpan și obligat să plătească despăgubiri, Becali a venit astăzi la Înalta Curte pentru a vedea dacă Instanța menține decizia inițială, notează Pro X. Astăzi, finanțatorul s-a întâlnit pe holuri cu Florin Talpan. 

Astăzi, finanțatorul s-a întâlnit pe holuri cu Florin Talpan, cei doi provocând deliciul jurnaliștilor:

„Îl iau și în brațe pe Talpan, îi strâng mâna, dar 30.000 de euro sunt bani mulți”, a declarat Gigi Becali în fața presei. Apoi, Becali și Talpan s-au duelat de la distanță: 

Gigi Becali: „Uite-l, ia! Vrea bani degeaba! Întrebați-l! Fugi dupa el! Vezi ce zice!” 

Florin Talpan: „Chiar azi, în ședința de judecată, Becali a continuat atacurile asupra mea. Trebuie să plătească, instanța ar trebui să-l sancționeze mult mai dur pe domnul Becali. 30.000 de euro era o sumă acceptabilă dacă Becali nu continua cu atacurile și cu discreditarea mea! Nu vreau să intru în polemică”. 

Gigi Becali: Nu-s certat cu el. Îi strâng mâna, îl iau și în brațe! Se supără judecătorii pe noi că facem emisiune la Înalta Curte”. 

Florin Talpan: „Eu am militat mereu pentru dreptate. Toate hotărârile obținute pentru CSA Steaua și procesele câștigate sunt dovada. Aștept ca instanța să țină cont că am fost calomniat și azi. Voi lupta în continuare pentru dreptate și adevăr”.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.