Campionate

Lovit cu sticla în faţă!

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Meciul Betis - Bilbao a fost suspendat, după ce portarul oaspeţilor a ajuns la spital cu o tăietură sub ochiul drept

Scene-şoc, sîmbătă, pe "Manuel Ruiz de Lopera" din Sevilla. Jocul Betis - Bilbao a fost suspendat în minutul 72 (scorul era 1-2), din cauza unei sticle de plastic pline cu apă transformate în proiectil din tribună.

 

Goalkeeperul oaspeţilor, Armando, tocmai se pregătea să bată un aut de poartă cînd a fost nimerit în plină figură (foto 1).

 

 

 

Un fan nebun îl luase la ţintă cu o sticlă. Armando s-a întors, acoperindu-şi faţa cu mănuşile (foto 2).

 

 

 

Apoi, s-a prăbuşit la marginea careului mic, cu o tăietură de cîţiva centimetri sub ochiul drept (foto 3).

 

 

 

A avut nevoie de puncte de sutură chiar pe gazon. A fost scos pe targă şi transportat la spital. A scăpat. Nu şi fanaticul de la peluză, arestat puţin mai tîrziu.

"E o atrocitate!", a protestat antrenorul bascilor, Joaquin Caparros, Athletic dînd un comunicat dur: "Arbitri, asistenţi, antrenori, acum jucători! Pînă unde? Armando ar fi putut rămîne orb. Aceste incidente trebuie sancţionate drastic! Cu puncte luate".

Precedentul Ramos
Sezonul trecut, Betis a avut stadionul suspendat 3 meciuri. Juande Ramos (foto), atunci antrenor la FC Sevilla, a fost lovit în cap cu o sticlă aruncată de un fan alb-verde, pierzîndu-şi cunoştinţa cîteva minute la derbyul din "sferturile" Cupei Spaniei. Meciul a fost oprit definitiv. Şi reluat, pentru 30 de minute, cu porţile închise pe arena lui Getafe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.