Liga 1

Poli Iași și-a schimbat președintele » Cine vine alături de Mircea Rednic: „Va relansa viața fotbalistică în oraș”

Articol de Ovidiu Minea  —  joi, 16 ianuarie 2020

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a anunţat astăzi că Ciprian Paraschiv, directorul de dezvoltare al FRF, va fi preşedintele clubului Poli Iași de la 1 februarie.

De la 1 februarie, Poli va avea un nou președinte executiv. Este vorba despre fostul său jucător, Ciprian Paraschiv, care-i va lua locul lui Adrian Ambrosie. Paraschiv este în acest moment manager de dezvoltare în cadrul Federației Române de Fotbal. 

Mihai Chirica: „Paraschiv îi va lua locul lui Ambrosie”

„Începem să avem certitudini. Prima certitudine este Mircea Rednic. A doua certittudine este că Adrian Ambrosie nu va mai fi preşedintele clubului de la 1 februarie. Locul acestuia va fi luat de domnul Ciprian Paraschiv. Sunt două lucruri care relansează din punctul meu de vedere viaţa fotbalistică la Iaşi”, a declarat Chirica.

Paraschiv a fost căpitanul Politehnicii ca jucător. După abandonarea activităţii a fost director DJST Iaşi, cadru didactic la Universitatea de Medicină Iaşi şi unul dintre oamenii de încredere a lui Răzvan Burleanu la FRF, unde a ocupat funcţia de manager de dezvoltare. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.