Liga 1

EXCLUSIV Primarul Mihai Chirica detaliază planul de la Poli Iași: „Trebuia să rup odată această imagine a clubului”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Thursday, 16 January 2020

Primarul Mihai Chirica vrea să „rupă” vechea imagine a clubului Poli Iași și să-l facă atractiv pentru mediul de afaceri. Primul pas, aducerea lui Ciprian Paraschiv, directorul de dezvoltare de la FRF. Actualul boss va fi retrogradat.

Așa cum anunța recent în exclusivitate pentru Gazetă, primarul Mihai Chirica schimbă Politehnica din temelii. Și a început din birouri. Ieri a anunțat înlocuirea președintelui executiv Adrian Ambrosie cu directorul de dezvoltare al FRF, Ciprian Paraschiv, începând cu data de 1 februarie. 

Chirica spune ce se întâmplă cu Ambrosie

Ambrosie? „Adrian are două soluții. Să continue ca vicepreședinte, urmând să-și coordoneze pașii cu Paraschiv. Va fi ca un antrenor secund. Sau în Comitetul Director, alături de oameni noi, progresiști”, a precizat Chirica pentru Gazetă.

Ceea ce înseamnă că actualii membri ai CD, în frunte cu președintele Leonida Antohi, vor trebui să le facă loc altora, ce urmează a fi desemnați. 

Convingerea primarului este că „acest club a cărat după el un bagaj de lucruri mult prea vechi și mult prea pline de sarcini ale fostelor conduceri din Primăria Iașiului, ceea ce l-a făcut neatractiv pentru mediul de afaceri. Am considerat că trebuie să rup o dată această imagine și să ne apucăm să reconstruim imaginea unui club de liga întâi care vrea să rămână emblematic pentru reconstrucția fotbalului românesc”. 

Chirica intenționează să se ocupe „în continuare de Academie, iar noua conducere de performanța din Liga 1. Și să interferăm numai acolo unde avem nevoie unul de altul. Nu să ne împiedicăm în sarcini”. 

„La Poli e foarte mult de muncă și noua conducere trebuie să se apuce imediat de treabă. Din fața porții și până-n cele mai mici unghere ale fotbalului ieșean”
- Mihai Chirica, primarul Iașiului 

„Heleșteanu? Nu mi-am schimbat punctul de vedere. N-am văzut o contribuție a dânsului în perioada lui Teja. Va fi evaluat și vom lua o decizie cât de curând” 
- Mihai Chirica, primarul Iașiului 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.