Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Mihai Popescu dorit de FC Voluntari: adversara „câinilor” din Liga 1 îi oferă un salariu dublu

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 16 ianuarie 2020

FC Voluntari dorește să-l cumpere  de la Dinamo pe Mihai Popescu (26 de ani), căruia îi oferă un salariu dublu față de cât are acum la formația alb-roșie.

Nistor și Ciobotariu sunt abia primii pe lista plecărilor de la Dinamo în acestă iarnă. Clubul s-ar putea despărți curând și de fundașul Mihai Popescu, și el anunțându-și intenția de a pleca. Pe fir a intrat FC Voluntari, care e gata să achite și o sumă de transfer pentru stoperul de 26 de ani. 50.000 de euro, plătiți în două tranșe, una acum, una în vară, ar fi suma pe care Voluntari o pune pe masă pentru a-l aduce pe Popescu. 

Mihai Popescu, ademenit cu un salariu dublu 

Dacă băiatul dorește să plece de la Dinamo, noi suntem gata să-l luăm, să achităm ce e de achitat și să vină”, spun surse din cadrul clubului.  

Remunerația pe care Popescu o are la Dinamo, 2.500 de euro lunar, e ușor de acoperit de clubul ilfovean, care-i oferă fundașului trecut și pe la St. Mirren un salariu dublu, 5.000 de euro. În plus, Mihai Popescu n-ar spune nici el nu unei mutări la formația pentru care a mai jucat 6 luni în a doua jumătate a lui 2017. 

600.000 de euroe cota pe transfermarkt a lui Popescu, care are 16 meciuri în acest sezon la Dinamo

VIDEO // Dusan Uhrin, după primul amical al anului

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.