Tenis

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // GALERIE FOTO Simona Halep, primul antrenament la Melbourne » A tras din greu alături de Darren Cahill

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 ianuarie 2020

Simona Halep (4 WTA, 28 de ani) a ajuns la Melbourne și se pregătește pentru Australian Open 2020, primul turneu de Grand Slam al anului. 

După înfrângerea din sferturile de finală de la Adelaide, 4-6, 2-6 cu bielorusa Aryna Sabalenka (21 de ani, 12 WTA), Simona Halep s-a mutat în Melbourne și a început deja pregătirea. 

Simona Halep, primul antrenament pentru Australian Open 

Azi, Simona Halep a făcut primul antrenament la Melbourne. Jucătoarea noastră s-a pregătit intens pentru primul turneu de Grand Slam al anului. Alături de Simona a fost și Darren Cahill, care i-a dat mai multe sfaturi. 

FOTO: Guliver/GettyImages

SIMONA HALEP, ADVERSARE COMPLICATE la Australian Open 

Simona Halep e favorită patru la Australian Open și o va întâlni în primul tur pe Jennifer Brady, 49 WTA, din SUA. Cel mai probabil, meciul se va juca marți dimineață. Pe sfertul Simonei Halep se mai află jucătoare ca Danielle Collins, Karolian Muchova, Elise Mertens, Aryna Sabalenka, Belinda Bencic, Anett Kontaveit sau Maria Sharapova.  Tabloul complet AICI 

VIDEO » Rezumatul meciului Simona Halep - Aryna Sabalenka 

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.