Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Corespondență GSP din Spania » Cele mai noi detalii de la FCSB și Dinamo: „FCSB are nevoie de atacant” + „Mattia Montini pleacă din cantonament”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 ianuarie 2020

Vlad Nedelea și Eduard Apostol, reporterii Gazetei Sporturilor aflați în cantonamentul din Spania al echipelor din Liga 1, au avut intervenții la GSP LIVE. 

Cei doi au asistat la meciurile jucate de Dinamo, 0-1 cu Dynamo Dresda, și de FCSB, 0-1 cu FC Basel, și au dat cele mai noi detalii despre situațiile de la FCSB și Dinamo. 

VIDEO » „FCSB are nevoie de un atacant de careu” 

„FCSB a folosit sistemul 4-3-1-2, cu Florin Tănase în spatele lui Dennis Man și Florinel Coman. Sistemul pare că scârțâie. Lipsește acel om de gol. Gnohere nu este în față și se vede. Lui FCSB îi lipsește un atacant și cred că și Bogdan Vintilă a văzut”, a remarcat Vlad Nedelea. 

VIDEO » „Dinamo are probleme cu Mattia Montini” 

„Mattia Montini va pleca azi la București. Nu se poate antrena. Are probleme la genunchi, are dureri. El zice că la 1 februarie va fi gata, ca scos din cutie.  Își va reveni, dar e de văzut dacă își revine în echipamentul lui Dinamo. Va pleca la vară. Doar o minune ar face ca el să rămână”, a declarat Eduard Apostol. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.