Liga 1

CRAIOVA - AARAU 0-1 // VIDEO Oltenii au pierdut cu divizionara secundă din Elveția

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 17 January 2020

Craiova a pierdut al doilea amical al anului, cu elvețienii de la Aarau, scor 0-1.

Reintrată pe mâinile lui Papură, Bănia nu se lipește de gol nici din penalty. În amicalul de astăzi a sfârșit învinsă de Aarau. Cu rezervele, până-n minutul 60, sau cu prima echipă, Craiova „după Piți” nu mai știe să bage „coțofana” în plasă. E adevărat, adversarul n-a mai fost unul de liga a 3-a, Braunschweig, de care oltenii au dispus duminică fără să strălucească (2-0), ci o formație elvețiană de liga secundă: FC Aarau. Dar chiar și așa!

Craiova, niciun gram de inspirație 

Echipa a doua a irosit un penalty, prin Markovici (27), și a încasat un gol dintr-un penalty provocat de Bălașa (45). La rându-i, prima garnitură, cu Nistor și Cicâldău la butoane, cu Ivan, Mihai Roman II și Mihăilă în avanposturi, a arătat chiar mai rău în fața porții adverse.

În jumătatea elvețienilor, vedetele au preferat un joc prea elaborat în locul unuia simplu și direct. Iar în careu, inspirația a lipsit cu desăvârșire. Doar Cicâldău a îndrăznit să tragă la poartă, în timp ce Roman, aflat în poziție bună, nici n-a mai apucat să șuteze, fiind blocat de un adversar. 

Surpriza Juncu 

Singura surpriză plăcută a zilei a fost Adrian Juncu. În prima repriză, fundașul-stânga în vârstă de 20 de ani, adus de la echipa secundă, s-a remarcat prin două curse spectaculoase. La prima, pornită din propria jumătate, a scos penalty-ul ratat de Markovici. Același Markovici și-a bătut joc apoi de o altă centrare perfectă a sa, cu un șut în brațele portarului advers. 

CRAIOVA - AARAU 0-1

Craiova (până-n minutul 60): L. Popescu - Vlădoiu, Bălașa, T. Ferreira, A. Juncu - Ivanov, I. Popescu, Danciu - Bărbuț, Markovic, Baiaram. 
Craiova (din minutul 60): Pigliacelli - Martici, Cosici, Acka, Mățel - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Ivan, M. Roman II, Mihăilă.

VIDEO // Vezi meciul dintre Craiova și Aarau

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.