Liga 1

DINAMO // Cornel Dinu confirmă negocierile cu șeicii din Emirate: „Chiar acum am închis telefonul cu ambasadorul de la Abu Dhabi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 ianuarie 2020

Cornel Dinu confirmă negocierile privind vânzarea lui Dinamo către un fond de investiții din Emiratele Arabe Unite.  

„Acum am închis telefonul cu prietenul meu Adrian Măcelaru, ambasadorul nostru la Abu Dhabi. Vorbește vreo 12 limbi, e un tip de o cultură și o valoare extraordinare. Pot să vă spun că există un anumit interes, numai că șeicul pe care l-ați prezentat voi e doar directorul trustului respectiv, al fondului de investiții care vrea să încheie afacerea. E sirian. Patronii și proprietarii acestui fond de investiții, o familie lăudabilă de șeici din Arabia, se interesează și de Dinamo.

Nu spun ce am vorbit cu ambasadorul, e prietenul meu și nu pot să îi fac asta. Dar când vezi o propunere care începe cu 40.000 de euro la început, apoi continuă cu 10 milioane pentru nu știu ce lucruri, nici râsul nu te mai pufnește. Ce să mai spui?!”, a precizat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Anamaria Prodan intermediază vânzarea lui Dinamo

Invitată la GSP Live, Anamaria Prodan a anunțat că intermediază, alături de Claudiu Florică, aducerea în „Ștefan cel Mare” a unui fond de investiții din Emiratele Arabe Unite. 

Șeicul Tahnoon Nimer, președintele lui Charlton și reprezentant al fondului care vrea să preia Dinamo, a confirmat astăzi discuțiile într-o emisiune televizată în Emiratele Arabe Unite: „Suntem pe cale sa achiziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.