Liga 1

HERMANNSTADT // Srdjan Luchin și Alin Dobrosavlevici, răsplătiți pentru pasivitatea din vară? Iuliu Mureșan dezminte categoric

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 17 ianuarie 2020

Srdjan Luchin (33 de ani) și Alin Dobrosavlevici (25 de ani), sezonul trecut la Călărași, au gafat la golul ce le-a asigurat sibienilor victoria (2-1) și prezența la baraj.

Acum, amândoi îmbracă tricoul lui Hermannstadt. Președintele Iuliu Mureșan dezminte însă un aranjament.

Hermannstadt i-a achiziționat marți pe atacantul Adrian Bălan, pus pe liber de Poli Iași, și pe fundașul central Alin Dobrosavlevici, de la divizionara secundă Concordia Chiajna. Transferul ultimului a surprins, în condițiile în care sibienii au în lot 4 jucători pe postul lui, respectiv Ousmane Viera, Srdjian Luchin, Ionuț Stoica și Kevin Rimane, dar a și născut suspiciuni în lumea fotbalului.

Luchin și Dobrosavlevici, pasivi

Suspiciuni alimentate de faptul că Luchin și Dobrosavlevici au alcătuit în ultima etapă a play-out-ului din sezonul trecut, la meciul direct cu Hermannstat, disputat la Sibiu, perechea de fundași centrali a Dunării Călărași. Amândoi au gafat la golul lui Lendrici, din prelungiri, reușită grație căreia gazdele au câștigat punctele (2-1) fără de care n-ar mai fi prins barajul. 

Aflat în imediata apropiere a lui Lendrici, Luchin l-a lăsat pe acesta să preia și să șuteze spre poartă balonul expediat în careu de Petrișor Petrescu, din lovitură liberă. Iar Dobrosavlevici a fost simplu spectator. 

„Gândire bolnăvicioasă” 

Pe Luchin, cu care a lucrat în sezonul 2017-2018 la CFR Cluj, președintele Iuliu Mureșan l-a adus încă din vară la Sibiu. Iar pe Dobrosavlevici, acum. Drept răsplată pentru pasivitatea de care au dat dovadă atunci? Contactat ieri, Mureșan a negat vehement varianta unei înțelegeri cu cei doi. 

„Numai o gândire bolnăvicioasă ar fi putut născoci așa ceva. Sunt perversități care în altă parte nu se întâmplă. La faza respectivă a fost învălmășeală în careu. Lendrici a avut și noroc. Și vă mai spun ceva. Pe mine nu mă caracterizează scenarii de acest gen!”, a spus Mureșan. 

„Să presupunem că ne-am fi înțeles cu cei doi jucători să gafeze în favoarea noastră. Atunci am mai fi așteptat să se petreacă totul în ultimele secunde ale prelungirilor?”
Iuliu Mureșan, președinte FC Hermannstadt 

90+6e minutul în care Lendrici a adus victoria Hermannstadt-ului cu Dunărea Călărași, în ultima etapă a play-out-ului 2018-2019. Ulterior, sibienii s-au impus și în barajul cu U Cluj

VIDEO // Iuliu Mureșan, despre situația de la Dinamo

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.