Tenis

VIDEO Simona Halep: „Darren Cahill m-a învățat să glumesc! Vreau să câștig Australian Open pentru el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 January 2020

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) și australianul Darren Cahill (54 de ani) au vorbit despre relația lor într-un video pentru unul dintre partenerii comerciali ai româncei, Banca Transilvania.

  • Simona Halep (28 ani, locul 4 WTA), va debuta la Australian Open marți, 21 ianuarie, împotriva lui Jennifer Brady (24 de ani, locul 49 WTA). Ora nu a fost încă stabilită. 

Filmulețul începe cu o secvență din timpul unui antrenament, în care Darren își demonstrează înclinațiile de pedagog. Australianul face apoi un comentariu amuzant despre campioana de la Wimbledon: „În Australia avem un personaj animat celebru, Diavolul tasmanian. Este incredibil de rapid, se învârte în jur cu 1.000 de mile pe oră și intră mereu în încurcături. Pentru mine exact așa este Simona”.

Simona Halep: „Darren m-a învățat să glumesc”

Simona Halep a atins alături de australian cele mai importante borne din cariera unui jucător de tenis, poziția de lider și un turneu de Mare Șlem câștigat. Care au fost principalele schimbări aduse de Cahill?

„Trebuie să mă simt bine cu oamenii cu care lucrez. L-am ales pe Darren pentru că mi-a plăcut mult pedagogia lui, felul cum vorbește. M-a înțeles, mi-a înțeles nervii, personalitatea dificilă. A încercat să mă schimbe, să mă facă să înțeleg. Mă relaxează foarte mult cu glume. Eu nu făceam asta înainte, credeam că dacă sunt la muncă, pe teren, nu trebuie să aibă nimeni acces la mine. 

Așa sunt australienii. Ei văd totul pozitiv. Dacă pierzi un meci, ei au o vorbă, hai să bem o bere. La mine era altfel, eram supărată 3 zile, chiar dacă mai aveam sute de meciuri în față de jucat”, a povestit Simona Halep. 

Halep: „Vreau să câștig AO pentru Darren!”

În primul rând, mi-ar plăcea să-l câștig pentru că Darren Cahill e australian. Cred că ar fi ceva deosebit. E și familia lui acolo. Eu m-am antrenat în Australia acum doi ani. Am petrecut Crăciunul acolo, adică am o oarecare afinitate cu australienii pentru că sunt oameni relaxați și m-au primit cu căldură mereu, de câte ori am jucat acolo. Și-mi place turneul, e Happy Slam, așa e nickname-ul. Prima mea semifinală de Grand Slam Junior a fost în Australia. E acolo o mică istorie”, a punctat campioana de la Wimbledon 2019.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.